Коледни пожелания

Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота. Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници! И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцето си за хората, които Ви обичат!

Нека да съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест. Бъдете живи, здрави и истински щастливи!

Когато чашите прелеят в празничната нощ, когато мислите се слеят в коледния разкош, едно сърце към теб се приближава и искрено ти пожелава много здраве, щастие и никога тъга!

В святата коледна нощ чаши с искрящо вино вдигнете и моите пожелания приемете! За здраве, щастие, късмет много години напред! Домът Ви да е пълен, децата Ви да са добри и нека любовта не Ви напуска чак до старини!

Пожелавам ти една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания! Пожелавам ти една по-щаслива, весела и изпълнена с обич и успехи нова година!

Да бъде Коледата ви незабравима, а годината - неповторима! Да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени!

Нека сиянието на тези празници озари твоето сърце и ти донесе здраве, любов и сили за бъдните дни. Честита Коледа!

Любов моя, какъв по-хубав повод от Коледа да ти кажа още веднъж с цялото си сърце колко те обичам! Весели празници!

Нека в тихата и свята Коледна нощ радостта и щастието бъдат с Вас! Честито Рождество Христово!

Пожелавам ти магията на коледната нощ да превърне всеки един ден от новата година във вълшебна приказка!

Предишна страница 3 от 13 Следваща