Коледни пожелания 2023

Весела Коледа 2023 ти желая. Много успехи и още повече здраве и любов да получиш през новата година!

Честита Коледа и честита Нова година 2023. Нека тази година ти донесе всичко онова, което старата не успя. С още повече настроение продължавай напред до пълен успех!

Нека Коледа 2023 ти подари много здраве и късмет. Използвай тези подаръци с настроение през следващите 364 дни!

Щастлива и пълна с любов Коледа 2023. Дай Боже тази година да бъде за теб преломна, за да сбъднеш и най-смелите си мечти.

Мирна и спокойна Коледа 2023. Желая ти да намериш около елхата много усмивки на свои близки и приятели. Бъдете всички щастливи и все така заедно!

Пожелавам ти прекрасна Коледа 2023! Дадя Коледа да бъде щедър към теб и много здраве и късмет да ти подари.

Весела Коледа 2023 и спорна Нова година. От щастие да не се отървеш, с късмет винаги да вървиш и с лекота да постигаш всичко желано!

Приказна Коледа 2023 ти пожелавам. Тази вечер да сбъднеш мечта съкровена и с любимите си хора да имаш много настроение. Всеки да получи желания подарък, но най-вече много здраве!

Щедра и пълна с любов Коледа 2023. През Новата година само щастие да има, пълна кошница с късмет и много берекет!

Весела Коледа 2023 и страхотна Нова година! Дълго пътуване ти пожелавам, примесено с много приключения и незабравими мигове!

Желая ти една невероятна Коледа 2023. Да бъде най-хубавата и незабравима, от всичко каквото си пожелаеш да има. Усмивки, сладки и разкош да има в изобилие!